Son Filmler :

Atonement !


Bugün 2007 yapımı "Atonement" "Kefaret" adlı film ile karşınızdayız. Başrollerde James McAvoy ve Keira Knightley'i izliyoruz.
Film 13 yaşındaki bir kızın gördüğü bir şeyi yanlış yorumlaması ve bunu hayal gücü ile birleştirmesi sonucu ortaya çıkan yıkımı anlatıyor. Tek bir hata nelere mal olabilir, insanların hayatını ne kadar değiştirebilir. Peki bu durumda gerçekten de hayata kaldığın yerden devam edebilir misin?
Filmle ilgili belki de en önemli söyleyeceğim şey size şaşırtacağıdır. Bir aşk filmi gibi başlayıp çok daha farklı ilerliyor. Çok çok daha farklı bitiyor. Filmin en sevdiğin yeri neresidir derseniz son 10 dk'sı derim. Gerçekten çok etkileyici bir final yapmışlar.
Gerçi filmi sevdin mi diye sorsanız da son 10 dk'sı dışında pek değil diye cevaplarım açıkçası. Kötü bir film değil, ama saçma bulduğum pek çok ayrıntı ile dolu.Yer yer sıkıcı da olabiliyor. Bir de Keira Knighhtley faktörü var tabi. Biliyorsun Keira Knightley insanları onu sevenler ve sevmeyenler olarak 2'ye ayırır. Çok nettir bu. Ben özellikle bu filmde sevmeyenlerin yanındaydım.
Genel olarak baktığımda değişik bir konu, değişik bir son ama yeterli olamayan bir film görüyorum.
Filmimizin imdb puanı 7,8 benim ise filme puanım 5/10. İzlemek isteyen herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger