Son Filmler :

Self/less!


Bugün sizlerle 2015 yapımı bir film olan Selfless ile ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Başrollerinde Ryan Reynolds ve Ben Kingsley'i izlediğimiz filmde ölmek üzere olan bir adam zihni yeni genç bedenlere aktarabilen bir şirketten haberdar olur. Ama zaman içinde işlerin pek de göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkar. Filmin özeti belki de kimse düşündüğünüz kişi değil. Her daim sizi şaşırtacak bir ayrıntı ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Ve bizler de bu heyecanlı filmi izlerken ölümsüzlük, yeni bir beden, zihin - bilinç transferi gibi pek çok farklı kavramla karşı karşıya kalmış oluyoruz.
Aksiyonu bol, şaşırtıcı ve sıkılmadan izleyeceğiniz bir film olmasının yanında filmle ilgili en çok hoşuma giden izlerken bunların ne kadarı mümkün ya da ne kadarı bir gün mümkün olacak diye insanı düşünmeye itiyor olması. İşin etik problemlerle dolu kısmı da var evet ama yine de filmi hayretler içinde izliyorsunuz.
Dediğim gibi baştan sona sıkılmadan izleyebileceğiniz heyecanlı bir film. Son derece özgün bir senaryo hazırlanmış. Oyunculuklar da son derece başarılıydı. Bir iki sahnesi ile Limitless filmini hatırlatması ve pek çok mantık hatası ile dolu olması dışında pek bir sorun yoktu diyebilirim. Çokça olan mantık hatalarına niye takılmadığıma da gelirsek filmin senaryosu zaten tek başına o kadar sıra dışı ki içinde geçen her şeyin mantığa uymasını beklemek belki de saçma olurdu.
Filmimizin imdb puanı 6,5 benim filme puanım ise 8/10. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger