Son Filmler :

Seven Pyschopaths!


2012 yapımı son derece geniş oyuncu kadrosuyla bir komedi suç filmi - Yedi Psikopat!
Colin Farrell, Abbie Cornish, Christopher Walken, Sam Rockwell, Woody Harrelson sadece ilk başta sayabileceğim isimler. Colin Farrell tarafından canlandırılan Marty karakteri filmimizin senaristi. Senaryo yazmakta bir takım zorluklar yaşamaktadır. Ama neyse ki ondan yardımını esirgemeyen arkadaşı Billy (Sam Rockwell) yanındadır. Senaryo ilerler ve o ilerledikçe biz de bir suçun ve psikopatların arasına gireriz.
Son derece zekice bir kurgu ile hazırlanmış, muhteşem oyunculuklarla bezenmiş, sizi sıkmayan, eğlendiren hem de bundan sonra ne olacak diye düşündüren bir film karşımızda. Çok az film bunların hepsini birden başarabilir. Her ne kadar filme ait her şeyi sevmiş olsam Collin Farrell ve Sam Rockwell'in oyunculuğu olmasa film nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum. In Bruges'taki oyunculuğu ile hayranlığımı kazanan Collin Farrell kesinlikle bu filme de farklı bir hava katmış. Ama Sam Rockwell - Billy karakteri, tam anlamıyla filmi götüren karakterdi.
Hollywoodun klişelerinden uzak, bir yandan onları eleştiren, bir yandan da kendine ait tarzıyla sürükleyici bir olay örgüsü yaratan filmimizin imdb puanı 7,2 benim ise filme puanım 9/10. Herkese keyifli seyirler.


Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger