Son Filmler :

Joy!


Bugün 2015 yapımı bir film olan Joy ile karşınızdayız.
Başrolde Jennifer Lawrence'ı izliyoruz. Senarist ve yönetmen olarak ise karşımızda Silver Linings Playbook ve American Hustle gibi filmlerden tanıdığımız David O. Russell var.
Joy'da güçlü bir kadın karakterin öyküsünü izleme şansı buluyoruz. Karşılaştığı güçlükleri, yaşadığı çöküşleri görüyoruz. Onunla birlikte dibi de zirveyi de görüyoruz. Mutlu oluşunu da mutsuz oluşunu da izliyoruz. Böylesine bir karakteri kendine konu edinmiş olması açısından beni çok heyecanlandıran bir filmdi. Çünkü bu fikirle o kadar yaratıcı şeyler ortaya konulabilir ki. Pek çok insana ilham kaynağı olabilecek, insanları koltuklarından kaldırıp bir şeyler yapmaya iteleyecek...
Ama gelin görün ki Joy bütün bunların çok gerisinde kalmış. Teoride her şey mükemmel. Konu, karakterler, oyunculuklar kesinlikle çok başarılı. Çok iyi isimler seçilmiş kadroya. Bradley Cooper ve Robert de Niro bunlardan bir kaçı. Fragmanı izlediğinizde de kesinlikle çok etkileniyorsunuz. Ama film bir türlü size o şevki vermiyor. Ögelerini bir bütün haline getirip işte bu, işte bu kararlı bir kadının öyküsü, işte bu tüm zorluklara rağmen ayakta durmanız gerektiğinin hikayesi diyemiyor. Aslında bu mesajı veriyor, ama o kadar tek düze, o kadar silik olarak veriyor ki. Hele de böyle bir konuyla ne kadar etkileyici bir film ortaya çıkabileceğini düşününce insan üzülüyor gerçekten de.
Filmimizin imdb puanı 6,6 benim de filme puanım 6/10. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger