Son Filmler :

The Scorch Trials!


The Maze Runner'ın devam filmi, serinin ise 2.filmi The Scorch Trials - Labirent: Alev Deneyleri filmi ile karşınızdayız bugün.
Kitap uyarlaması olan filmin yönetmenliğini ilk filmle aynı olarak Wes Ball üstlenmiş. Oyuncu kadromuz ise yine ilk filmden tanıdık isimler; Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Patricia Clarkson ve eşlik eden pek çok genç isim.
İlk film hatırladığınız gibi ekibin labirentten kurtulmayı başarmasıyla bitiyordu. İkinci filmde ise kaldığımız yerden devam ediyoruz. Labirentin arkasında neler olduğunu, dışarıdaki dünyanın ne halde olduğunu ve kahramanlarımızı dışarıda nelerin beklediğini görüyoruz. İlk film gibi heyecanı, aksiyonu bol, sıkılmadan izlenebilecek bir film olmuş.
Daha ayrıntı bakacak olursak, daha önce yapılmış pek çok filmden benzer unsurlar içeren hiçbir özgünlüğü olmayan bir film çıkmış ortaya. Biraz zombi filmlerinden toplama yapılmış, biraz Mad Max'ten bir şeyler koymuşlar filme ve sonunda farklı hiçbir şeyi olmayan bir film haline gelmiş. İlk film en azından konu olarak bize farklı bir şeyler sunuyordu, ama ikinci film her ne kadar sıkıcı olmasa da farklı hiçbir şey de vaad etmeyen bir film olmuş.
Filmimizin imdb puanı 6,4 benim de filme puanım 6/10. Seriye başladıysanız devam etmenizi tavsiye ederim. Dediğim gibi sıkılmayacaksınız ama çok fazla bir beklentiniz de olmasın. Herkese keyifli seyirler.


Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger