Son Filmler :

Avengers : Age of Ultron !

     Arkadaşlar merhaba; bu yazımda sizlerle "1 Mayıs "tarihinde vizyona girmiş olan ve bizim bir türlü hangimiz yazalım; ne zaman yazalım diye karar veremediğimiz; hepimizin 4 gözle beklediği " Avengers: Age of Ultron " adlı film hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Eminim sizler de bizim fikirlerimizi merak ediyorsunuzdur, bu yüzden gecikme için kusurumuza bakmayın lütfen. 2012 yılında başlayan Avengers serüvenimizin 2. filmi olan Age of Ultron'u herkes merakla bekliyordu.İlk filmde çıtayı o kadar yukarı çektiler ki bu filmin nasıl olacağını ben ayrı merak ediyordum. Film tabiki çok güzeldi ancak maalesef beklentimin altında kaldı. İlk filmde bir noktadan sonra öyle bir kopuyordu ki film nasıl bir dövüşün içinde olduklarını bizler hayretle izlemiştik. Ancak bu film bence ilk filme oranla daha yavaştı. Iron Man-Hulk karşılaşması; Scarlet Witch'in yetenekleri;Ultron'nun yaptıkları gerçekten çok etkileyiciydi. Hele bir şehri uçurma fikrine bayıldığımı söyleyebilirim ancak filmin geniş bir kısmını " ALIŞILMIŞ " bulduğumu söyleyebilirim. Benim için bu filmde yer alan heyecan verici karakter tartışmasız Scarlet Witch. Gerçekten filme çok farklı bir hava kattığını düşünüyorum ben. Özellikle her geçen an izleyicinin keşfettiği  yetenekleri karşısında etkilendiğimi söyleyebilirim. Aslında istese herkesi öldürebileceği gerçeğini gözden kaçırmamak lazım:). 

     Bu filmde o kadar büyük bir hayal kırıklığı vardı ki inanması çok güç. Herkesin merakla beklediği ve " Hepimizin toplamında daha güçlü " denecek noktada tanımlanan " Vision " karakterinin bu kadar etkisiz olması gerçekten büyük bir hayal kırıklığıydı.Vision'ın o muazzam yeteneğini de filmin en alakasız noktasında kullandığını gördüğünüzde sanırım gözleriniz yaşaracak. Dövüş sahnelerinin merkezinde geçen filmde Iron Man ve Hulk bulunurken bu filmde Thor ve Captain America'nın daha fazla göz önünde olduğunu düşünüyorum. Eğer yönetmenlerin kafalarında böyle bir sıra var ise bir daha ki film Hawkeye ve Black Widow'un sırası diye düşünüyorum. Ancak bir daha ki Avengers'da kadro anlamında güncellemeler olacağını düşünürsek başka Marvel kahramanlarını göz önünde bulmak da çok mümkün. Bir daha ki filmde özellikle Scarlet Witch'in performansını çok merak ettiğimi söyleyebilirim.

     Film genel anlamda bir çok filmden tabiki çok daha başarılıydı ancak Avengers standartlarının maalesef altında kalmış. Sanırım Avengers'da bütün aksiyonu son filme saklıyor. Aslında merak ettiğim diğer bir nokta da bildiğiniz üzere ( bilmeyenler için de söylemiş olalım :) ) Captain America'nın son filmi olan Civil War'da Captain America ve Iron Man karşı karşıya gelecek. Bu durumda bizi nelerin beklediği ve bundan sonra Avengers ekibinin nasıl şekilleneceği aslında herkesin merak konusu. Sonuç olarak; diğer filmler ile kıyasladığım zaman çok güzel bir film ancak Avengers standartlarına göre değerlendirdiğim zaman maalesef beklentimin altında kalan bir film. Ancak her şeye rağmen Marvel kahramanlarını tekrardan izlemek çok keyifliydi. Spoiler'dan uzak yazmaya çalıştığım yazımın sonunda filmimizin İmdb puanı:8,1 ve benim bu filme puanım 10 üzerinden maalesef 9. Hepinize bol sinemalı günler...

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger