Son Filmler :

The Dressmaker !


2015 yapımı "Düşlerin Terzisi" adlı roman uyarlaması bir filmler karşınızdayız. Başrolde Kate Winslet ve ona eşlik eden Liam Hemsworth, Hugo Weaving, Judy Davis'i izliyoruz.
Film oldukça ilginç bir konuya sahip bence. Henüz daha çocukken ayrılmak zorunda kaldığı bir kasabaya yıllar sonra bambaşka bir insan olarak, dikiş makinesi ile gelen bir kadının hikayesini izliyoruz. Ve film eğlenceli bir açıdan bizlere bir elbisenin ve özellikle kararlı bir kadının neleri değiştirebileceğini anlatıyor. Aynı zamanda nelerin de değişemeyeceğini. Eğlenceli bir film kesinlikle ama yer yer sizi üzecek de buna hazırlıklı olun çünkü ben açıkçası hiç hüzün beklemiyordum ve filmin o eğlenceli havası içinde gelen hüzün ile yıkıldım diyebilirim. Siz siz olun filme izlerken kendinizi her şeye hazırlayın.
Düşlerin Terzisi , oldukça değişik bir konuya ve başarılı oyunculuklara sahip bir film. Kate Winslet gibi başarılı bir oyuncuyu başrolde izlemek çok keyif vericiydi. Her ne kadar artık yaşlanmaya başladığını ve kilo aldığını görsek de hala muhteşem olduğunu herkes kabul edecektir bence. Ona eşlik eden her bir isim de ayrı ayrı muhteşemdi. Özellikle Matrix'ten Ajan Smith olarak tanıdığımız Hugo Weaving'in canlandırdığı karakter eğlenceli, sıradışı ve çok başarılıydı. Filme apayrı bir hava katıyordu.
Dediğim gibi pek çok ögeyi bir arada barındıran oldukça başarılı bir film. Sıradışı, eğlenceli, hüzünlü. İzlemenizi kesinlikle öneririm.
Filmimizin imdb puanı 7,1. Benim de filme puanım 8/10. Herkese keyifli seyirler diliyorum.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger