Son Filmler :

How to Be Single!


Bu yılın komedi yapımlarından olan "Bekar Yaşama Kılavuzu" ile karşınızdayız bugün. Başrollerde Dakota Johnson, komedi filmlerinin yükselen ve eğlenceli ismi Rebel Wilson'ı ve onlara eşlik eden pek çok genç ismi izliyoruz.
Baş karakterimiz Dakota Jonson tarafından canlandırılan Alice uzun yıllardır devam eden bir ilişki içindedir ve kendini tanımak adına biraz zamana ihtiyacı vardır. Sonrasında ise işler karışır. Filmin tanıtımında da geçtiği gibi "There is a right way to be single, a wrong way to be single, and then ... there's Alice.". Bu karmaşık dönemin içinde Robin ile tanışması ise hayatını eğlenceli bir hale getirir. Ve Robin sayesinde New York gibi bir şehirde bekarlığın nasıl yaşanabileceğini öğrenir.
Film konu itibari ile düşünüldüğünde klasik romantik komedilerden aslında. Filmi benzerlerinden farklı ve eğlenceli kılan büyük ölçüde Robin karakteri aslında. Rebel Wilson son dönemde bu tarz filmlerde çokça karşımıza çıkıyor ve hepsinin havasını da değiştiriyor.
Filmle ilgili bir değer güzel özellik ise New York faktörü. New York'u her zamankinden çok daha güzel, çok daha eğlenceli ve çok daha aşık olunası göstermişler. Tabiki çekimlerin yapıldığı ortamın güzelliği de filmi etkileyici kılıyor.
Genel olarak baktığımızda ise filmimiz eğlenceli, güzel vakit geçirebileceğiniz ama çok fazla bir beklentiniz olmaması gerektiği ortalama bir romantik komedi.
Filmimizin imdb puanı 6,1 benim de filme puanım 6/10. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger