Son Filmler :

Nerve !


Bugün sizlerle geçtiğimiz haftalarda ülkemizde gösterime girmiş olan "Nerve" "Oyun" adlı film hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım. Başrollerde Emma Roberts ve Dave Franco gibi iki genç ismin performansını izliyoruz.
Filmin konusu Nerve adlı bir oyun. Aslında bu hepimizin çocukken oynadığı doğruluk mu cesaret mi adlı oyunun bir benzeri. Tek farkla. Doğruluk kısmı olmadan. Sadece cesaret üzerine kurulu olan ve size söylenenleri başarı ile yaptıkça para kazandığınız bir oyun. Oldukça genç bir kitleye hitap eden, oynadıkça para ve takipçi kazandığınız bir cesaret oyununda da sanırım işler kolaylıkla karışabilir.
Film bizi aynı zamanda Amerikan lise gençliğinin de içine sokuyor ve diğer pek çok filmden de alışkın olduğumuz ilişkilerle karşı karşıya kalıyoruz.
Genel olarak değerlendirdiğimiz de filmin konusu ilginç ve bu konuyu sürükleyici bir şekilde filme çekmeyi başarmışlar. Sürekli bir heyecan içinde filmi izliyorsunuz. Her ne kadar filme ait beklentim sıfır olsa da ve oyuncu kadrosuna karşı ön yargılı olsam da filmdeki hiçbir oyuncunun performansının da sırıtmadığını, oldukça yerinde olduğunu söyleyebilirim.
Elbette aksaklıklar var. Özellikle arkadaşlık ilişkileri ile ilgili bazı kısımları biraz klişe bulma ihtimaliniz mevcut. Bir de sonu sizi tatmin etmeyebilir, sonunu biraz kolay bağladıklarını düşünebilir, bazı mantık hataları bulabilirsiniz. Ama dediğim gibi filmi genel olarak değerlendirmek lazım. O zaman da sıkılmadan izleyeceğiniz sürükleyici bir film çıkıyor karşımıza. Filmin sürükleyiciliğini bozacak tek faktör sanırım bütün aksiyon dolu sahnelerin fragmana koyulmuş olması. Sadece fragmanı izleyerek olay örgüsü hakkında baya bir fikir elde ediyorsunuz, bu da biraz filmin heyecanını azaltıyor. O yüzden her ne kadar aşağıya fragmanını eklesem de izlemenizi pek tavsiye etmiyorum.
Filmin imdb puanı 7 benim de filme puanım 7/10. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger