Son Filmler :

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children !

    Arkadaşlar merhaba; bu yazımızda sizlerle daha yeni fırından çıkmış olan " Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları " hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Filmimiz 30 Eylül tarihinde vizyona girdi aslında merak ettiğim bir filmdi. Filmin konusu kısaca; Bayan Peregrine ( Eva Green ) içerisinde Tuhaf çocukların yer aldığı bir yetimhane diye adlandırabileceğimiz yerde çocuklarla ilgilenen biridir. Onları koruma çabasını ve kötülerle olan savaşı olarak özetlenebilir. 

     Ben filmi açıkçası daha fantastik ve hareketli bekliyordum ancak aradığımı bulamadığımı açıkça söyleyebilirim. En büyük kayıplardan biri filmin çocuk filmi olmaktan daha öteye geçememiş olması. Hep bir yerde toparlar diye düşünüyorsunuz ancak o histen bir türlü çıkamıyor film ve ister istemez izleyiciyi zaman geçtikçe kaybediyor. Bu sebepten ötürü filmden bir süre sonra sıkılmaya başlıyorsunuz. Filmin %60'ı konuyu izleyiciye anlatmakla geçirdikleri için aslında çok da fazla bir şey gösterme şansları olamamış aslında. Bu tabii ki bir mazeret değil ancak filmin süresini yönetme anlamında da sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. 

     Filmimizde oyunculuk anlamında ayakta tutmaya çalışan 2 isim vardı. İlki tabii ki Bayan Peregrine rolünde olan Eva Green. Kendisinin her zaman çok etkileyici bir oyunculuk performansına sahip olduğunu düşünmüşümdür ve bu filmde de bunu gayet başarılı bir şekilde kanıtlamış oldu. Filmin tartışmasız 1 numarası kendisiydi. Fantastik öğeler anlamında belki de en belirgin şekilde karşımıza çıkan ve kendisini ilk defa izleme şansı bulduğum Emma Bloom karakteri ile karşımıza çıkan Ella Purnell'ın da gayet iyi bir performans ile karşımızda olduğunu düşünüyorum. Diğer karakterler gerçekten bir çocuk filmi karakterleri seviyesindeydi. Bu sebepten ötürü bu iki ismin diğer oyuncular tarafından desteklenmediğini düşünüyorum.

     Filmimiz 3D seçeneği olan bir film ancak 3D anlamında herhangi bir özelliği olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Bu sebepten ötürü izlemeyi düşünenlerin 3D seçeneğini seçip extra bir ücret ödemelerini tavsiye etmem. Sonuç olarak filmimizin imdb puanı: 7,3 ve benim bu filme puanım 10 üzerinden 4. Filmi izlemenizi tavsiye etmem açıkçası çünkü fragmanında oluşturulmak istenen algının tam tersinde bir film karşınıza çıkıyor. Bol sinemalı günler...

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger