Son Filmler :

10 Cloverfield Lane !


Bugün sizlere J.J.Abrams'ın yapımcılığını üstlendiği 2016 yapımı bir film olan Cloverfield Yolu no:10 'dan bahsetmek istiyorum. Fikirlerine güvendiğim pek çok sitede 2016'nın en başarılı filmleri arasında değerlendirilen bu film aslında sinemalardan biraz sessiz sedasız geçti. Belki siz de duymamış olabilirsiniz, ama daha da geç kalmadan izlemenizi öneririm. Gelelim filmimize.
Film çoğunlukla 3 karakter ve tek mekandan oluşuyor. Oldukça riskli ancak güzel yapılırsa da fazlasıyla etkileyici olabilecek bir film tarzı. Bu 3 karakteri canlandıran oyuncular John Goodman, Mary Elizabeth Winstead ve John Gallagher Jr. Üçü de birbirinden başarılı oyunculuklar sergilemiş. Mekanımız ise bir yer altı sığınağı. Bir trafik kazası geçirdikten sonra Michelle kendini 2 adamla birlikte bu yer altı sığınağında bulur ve kendisine dışarı çıkamayacağı çünkü kimyasal bir savaşın başladığı söylenir. Böyle bir durumda Michelle gibi biz de neye inanacağımızı seçmekte zorlanıyoruz. Ve film adım adım bizleri şaşırtarak ilerleyip tahmin edemeyeceğimiz bir sona götürüyor. Böylece filmimiz az karakter-tek mekan olarak çekilen filmler arasında etkileyici olan gruba yerleşiyor. Bunda J.J.Abrams'ın rolü olduğunu da unutmamak lazım.
Filmimizin imdb puanı 7,3 ki bence bu film için çok düşük. Hem imdb puanına hem de sinemalardan neden bu kadar sessiz sedasız geçtiğine çok bir anlam veremiyorum açıkçası. Benim filme puanım 9/10. Gerçekten de 2016'nın en başarılı yapımlarından biri olan bu filmi hepinizin bir an önce izlemesini öneririm. Keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger