Son Filmler :

Bridget Jones's Baby!


Bridget Jones serisi hepimizin hayatına çok uzun yıllar önce girmişti. İlk film 2001 yılında ve 2004'te de devam filmi. Erkekler tarafından pek sevilen bir seri olmasa da pek çok kadın için bu serinin en sevdikleri arasında yer aldığına, bir klasik olduğuna eminim. Aynı bende de olduğu gibi. Özellikle ilk filmin yeri de ayrıdır. 12 senedir uzak olduğumuz bu seri bu sene hepimizi şaşırtarak yeniden karşımıza çıktı. Hem de kitap uyarlaması olan bu seride hali hazırda bir üçüncü kitap bulunurken onu es geçip yeni bir senaryo ve filmden sonra yayınlanan bir kitapla.
Filme karşı oldukça ön yargılı olduğumu söylemeliyim öncelikle. Çünkü ilk olarak yıllar sonra devam eden serilerden hoşlanmam, çoğunlukla aynı keyfi vermeyi başaramazlar. Ön yargımın diğer bir sebebi ise okumuş ve çok sevmiş olduğum üçüncü kitabı filme çekmek yerine yeni bir öykü yazmış olmalarıydı. Ama sonuç tüm ön yargılarıma rağmen, aradan geçen yıllara rağmen, bütün karakterlerin çok fazla yaşlanmış olmasına rağmen aynı Bridget aynı tat aynı sıcaklığın karşımızda duruyor oluşudur.
Yıllar sonra Bridget Jones'u, Mark Darcy'i, Londra'yı, aynı evi, aynı sokağı, yalnızlıkları, aşk üçgenlerini, Bridget'in saçmalayan sevimli hallerini hepsini izlemek son derece keyifliydi. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu karakteri ve eski filmlerini seven herkes vakit kaybetmeden bu filmi de izlesin ve arşivlerine eklesinler.
Filmimizin imdb puanı 6,8 benim de filme puanım 8/10. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger