Son Filmler :

The Theory Of Everything !


Bildiğiniz üzere Oscar töreni başlamadan önce sizlere en iyi film kategorisindeki adayları yetiştirmek için Halitle birlikte harıl harıl çalışıyoruz. Ve işte son olarak devrimizin en büyük zekası olan "Stephen Hawking"in yaşamını anlatan biyografik bir film niteliğindeki "Her Şeyin Teorisi"ni sizlerle paylaşıyoruz.
Hepimiz az ya da çok Stephen Hawking'in ne kadar önemli bir isim olduğunu ve ne kadar muhteşem şeylere imza attığını biliyoruz. Açıkçası böylesi büyük bir insanın hayatını izleme fikri bile son derece heyecan verici. Genel olarak biyografik filmlerin sıkıcı olabileceği konusunda bir ön yargıya sahibimdir ancak "The Theory of Everything"in kesinlikle sıkıcı olmadığını söyleyebilirim. Hatta 2 saatlik bu filmde zamanın nasıl geçtiğini gerçekten de anlamadım.
Film Stephen Hawking ve eşinin ilişkileri üzerinden ilerliyor. 20li yaşlarından 1963 yılından başlayıp şu an bildiğimiz büyük fizikçiye dönüşümünü farklı bir bakış açısı ile izleme şansını yakalıyoruz. Duygusallık yönünden bakacak olursak ki ben filmi izlerken ağlayacağımı düşünüyordum açıkçası ama öyle olmadı. Vermek istedikleri duygu, hissettirmeye çalıştıkları şey öylesine güzel bir noktadaydı ki ne fazlası ne de eksiği daha fazla yakışırdı sanırım. Filmin sonlarına doğru olan ve sizleri de çok etkileyeceğini düşündüğüm bir diyalogla bu duyguyu ve asla pes etmemek gerektiği fikrini bize iletmeyi çok güzel başarmışlar.
Son olarak oyunculuklardan bahsetmek istiyorum. Bence Stephen Hawking'i canlandıran Eddie Redmayne gerçekten de olağanüstü bir iş çıkarmış ve açıkçası en iyi erkek oyuncu oscarı için çok güçlü bir aday olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde eşi Jane Hawking rolündeki Felicity Jones da olağanüstü bir performans sergilemiş.
Filmimizin imdb puanı 7,8 benim de filme puanım 8/10. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger