Son Filmler :

Runaway Bride !


Bugün sizlere 1999 yapımı bir romantik komediden bahsedeceğim. Filmimiz Runaway Bride yani Kaçak Gelin. Başrollerde bir zamanlar tüm romantik komedilerde izlemeye alıştığımız Julia Roberts ve Richard Gere var.
Richard Gere tarafından canlandırılan karakterimiz son dönemlerde işleri pek de yolunda gitmeyen bir gazetecidir. Yazmak için ilginç bir hikayeye ihtiyacı vardır ve bir kasabada yaşayan, nişanlılarını hep düğün günü terk eden Maggie'nin (Julia Roberts) hikayesini duyduğunda bunun araştırılmaya ve yazılmaya değer bir hikaye olduğuna karar verir.
Son yıllarda karşımıza çıkan romantik komedi filmleri ben bir nevi birbirinin tekrarı olarak değerlendiriyorum. Keyifli filmler ortaya çıksa da aslında hepsinde aynı hikayeleri izliyor gibiyiz. İşte bu durumda 2000 öncesi çekilmiş olan filmlerin bir nevi bu sabit hikayeden kaçış olduğunu düşünmüşümdür. Böyle söylediğimde Runaway Bride ile ilgili beklentileriniz yükselmesin ya da çok muhteşem bir film beklemeyin, ama 90lı yılların sadeliği ve farklılığı içinde daha önce başka filmlerde de izlediğimiz birbirine çok yakışan bu ikilinin oyunculukları ile sıradan romantik komedilerden sıkılanlar için güzel bir tercih olabilir.
Filmimizin imdb puanı 5,4 benim de filme puanım 6/10. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger