Son Filmler :

Dark Shadows !


Bugün 2012 yapımı başrolünde Johnny Depp'i gördüğümüz bir Tim Burton filmi ile karşınızdayız.
Dark Shadows - Karanlık Gölgeler tam anlamıyla bir Tim Burton filmi. Tim Burton sevenler ve filmlerini izleyenler bilir ki onun filmlerinde her daim olan belli klasik ögeler ve oyuncular vardır. Örneğin Johnny Depp ve Helena Bonham Carter neredeyse filmlerinin %90ında vardır. Dark Shadows da bunu bozmuyor. Ve yine pek çok filminde olduğu gibi Dark Shadows'da da bol miktarda gotik, fantastik ve korku ögelerine rastlıyoruz. Bunun dışında ise yine pek çok filminde olduğu gibi yaşadığı dünyaya uyum sağlamakta zorlanan bir baş karakter görüyoruz. Yani dediğim gibi Dark Shadows tam anlamıyla bir Tim Burton filmi.
Oyunculardan iki ismi söyledim. Peki bunların dışında hangi isimler var derseniz; Eva Green, Michelle Pfeiffer, Chloe Grace Moretz. Konusuna gelirsek ise Johnny Depp tarafından canlandırılan Barnabas Collins karakteri 200 yıl sonra mezarından yanlışlıkla serbest kalmış bir vampirdir. Şimdi 1972'nin dünyasına alışıp burada yaşaması gerekmektedir.
Filmimizin imdb puanı 6,2 benim de filme puanım 7. Ama özellikle Tim Burton'ın diğer filmlerini izlemiş ve bu tarzı sevmiş olanlara tavsiye ediyorum. Onun dışında sıkılabilirsiniz. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger