Son Filmler :

Pretty Woman !


1990 yapımı bir romantik komedi ile karşınızdayız bugün. Pretty Woman! Belki de herkesin en çok bildiği, en ünlü romantik komedilerden biridir. Yine o dönemin en popüler ikilisi Richard Gere ve Julia Roberts'ı başrolde izlediğimiz, bir nesle Julia Roberts'ı sevdiren film denilebilir. Aynı isimli muhteşem şarkısı da bu filmle ilgili aklımızda yer etmiş başka bir şey.
Konusuna gelirsek Richard Gere tarafından canlandırılan Edward Lewis başarılı bir iş adamıdır. Bir gün şansız bir sokak kadını olan Vivian Ward (Julia Roberts) ile karşılaşır. Başta her şey normal ilerler, ta ki ikili birbirine aşık olana kadar. Konu belki size klasik gelebilir ama filmin tarihi göz önüne alındığında fazlasıyla orijinal kaldığı bile söylenebilir.
Çok eğlenceli asla sıkılmayacağınız bir film. Özellikle bu türü sevenlerin mutlaka izlemesi gerek diye düşünüyorum ve çok keyif alacağınızdan da eminim.
Filmimizin imdb puanı 6,9 ve ayrıca en iyi kadın oyuncu dalında Julia Roberts'ın oscar adaylığı da bulunuyor. Benim filme puanım ise 8/10. Herkese keyifli seyirler.


Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger