Son Filmler :

Playing It Cool !


Türkçeye Kaçan Kovalanır olarak çevrilmiş 2014 yapımı bir romantik komedi, Playing It Cool!
Başrollerde Chris Evans ve Michelle Monaghan karşımıza çıkıyor. Oyuncuları söylemişken önce oyunculuklardan bahsedeyim madem. Zaten saydığım iki ismin bence oyunculuğu eleştiriye açık bile değil. Bu filmde de ne onların ne de onlara eşlik eden oyuncuların performansında olumsuz bir durum görmek mümkün değil.
Konu olarak ise romantik komedi senaryosu yazması gereken baş karakterimiz bir çıkmazdadır çünkü daha önce hiç aşık olmamış ve hiç düzgün bir ilişki yaşamamıştır. İlk kez bir şeyler hissetiği biriyle tanışır ancak bu noktada da işler biraz karışacaktır.
Şimdi diyebilirsiniz ki bu sıradan bir romantik komedi film gibi gözüküyor, bunun diğerlerinden farkı ne. Benim bu filmde en çok sevdiğim şey ve bir romantik komedi için oldukça farklı bulduklarımın başında sahne geçişleri geliyor. Filmin oldukça etkileyici konuları birbirine çok güzel bağlayan sahne geçişleri mevcuttu. Diyebilirsiniz ki bu bir filmi izlemek için yeterli değil. Bunun haricinde karakter betimlemelerini ve yazarımızın diğer karakterleri tanıtmasını da çok sevdim. Ama bunlarını hepsini geçmek isterseniz de size söyleyebileceğim filmin son derece eğlenceli olduğu. Farklı, keyifli, asla sıradan değil. Gayet iyi vakit geçireceğinizden  eminim.
Filmimizin imdb puanı 6 benim filme puanım ise 8/10. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger