Son Filmler :

The Last Witch Hunter!


Bugün sizlere 2015 yapımı Vin Diesel'i başrolde gördüğümüz "Son Cadı Avcısı" adlı filmden bahsetmek istiyorum.
Vin Diesel tarafından canlandırılan Kaulder karakteri orta çağda cadı avına katılan biridir. En güçlü cadı olan Kraliçe ile karşı karşıya gelir. Tam onu öldürmek üzere iken Kraliçe tarafından lanetlenir. Sonsuz yaşam ve asla huzuru bulamamak ile lanetlenmiştir. Ve yıllar geçer Kaulder cadı avına devam etmektedir ve onu bekleyen bazı tehlikeler vardır.
Karşımızda duran fantastik ögeler ile bezeli bir aksiyon filmi. Sıkılmıyoruz ve Vin Diesel'e böyle roller yakışıyor. Aksiyon filmleri, bu tarz karakterler bir nevi üzerine yapıştı gibi, ama rahatsız da etmiyor açıkçası. Filmdeki sorun bütün bunların ötesinde tam bir klişe filmi olması. Başlangıç klişelerle dolu, kahramanımıza bırakılan şifreler klişelerle dolu, filmin gidişatı, bizi bekleyen tehlikeler ve filmin sonu hepsi tam bir klişe. Bunun gibi daha kaç film çekilmiştir bilmiyorum. Sizi şaşırtacak belki bir sahnesi olabilir. Ama geri kalan her şey fazlası ile ön görülebilir.
Gerçi muhtemelen filmi izlerken sıkılmayacaksınız. İzlenebilir bir film. Akıcı, ilerliyor ve dediğim gibi bu tarz roller Vin Diesel'e yakışıyor. Çok kötü gördüğünüz yerde kaçın gibi şeyler diyemem bu film için. Beni rahatsız eden artık onca iyi film çekilirken, o kadar güzel senaryo, kaliteli oyunculuklar ile dolu pek çok film varken, insanlar farklı bir şeyler yapmaya çalışırken neden hala böyle şeyler izliyoruz. Neden hala birileri tutacağı garanti aynı Hollywood klişelerinin peşinde koşuyor. Ben kendi açımdan farklı bir şeyler görmeye açım. O yüzden bu filmi size tavsiye edemiyorum.
Filmimizin imdb puanı 6/10. Benim puanım ise 5/10. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger