Son Filmler :

Girl, Interrupted !


Bugün 1999 yapımı bir film olan Girl, Interrupted ile karşınızdayız. Başrollerde Winona Ryder ve Angelina Jolie'yi izliyoruz. Filmimiz bir kitap uyarlaması. Yazar Susanna Kaysen, 1960larda 18 ay boyunca yattığı bir psikiyatri kliniğindeki hayatını anlatmış. Winona Ryder'ı Susanna Kaysen rolünde izliyoruz.
Öncelikle filmde gerçek olaylardan esinlenerek ortaya çıkmış olmasının verdiği bir etkileyicilik var. Bunu da takip eden iki çok başarılı oyunculuk. Winona Ryder ve Angelina Jolie karakterlerini çok başka boyutlara taşımışlar sanki. İkisinden de gözünüzü ayırmanız imkansız. Zaten Angelina Jolie bu filmdeki performansı ile en iyi yardımcı kadın oyuncu oyuncu oscarını da kazanmış. Olaylar gerçek hayatta ne derece böyleydi, Lisa karakterinin ne kadarlık bir kısmı abartıydı? Bunları merak etmemek imkansız. Ya da gerçekten de o kadar ilgili bir psikiyatri kliniğinde kalacak kadar şanslı mıydılar? Bilmiyorum. Ama sonuçta beyaz perdeye aktarılıp bize ulaşan kısmı belki gerçek belki kurgu ama kesinlikle çok etkileyiciydi.
Sonuç olarak ben bu filmi kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum ve bir şekilde hepinize hitap etmeyi başaracağına eminim. Herkesin kendisi ile ilgili bir şeyler bulmayı başaracağı türden filmlerden. Filmimizin imdb puanı 7,3 benim de filme puanım 8/10. Herkese keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger