Son Filmler :

Marvel Cinematic Universe !



Yaklaşık bir yıl önce sizlerle marvel sinematik evreni ile ilgili inceleme yazımı paylaşmıştım.             ( http://sinemacilginlari.blogspot.com.tr/2015/05/marvel-cinematic-universe.html ) . Şimdi de geçen zamanda neler oldu ve bizleri neler bekliyor bunları görmek için bir inceleme daha yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.
Bildiğiniz gibi sinematik evren 3 aşamadan oluşuyor. Ant-Man filmi ile ikinci aşamayı kapatmıştık ve geçtiğimiz günlerde vizyona giren Captain America: Civil War ile 3.aşamaya geçmiş olduk. Ben bu filmi açıkçası bir Kaptan Amerika filminden çok Avengers filmi olarak görüyorum. Thor ve Hulk dışında tüm kahramanlar bir aradaydı, ayrıca bu filmde aramıza katılan yeni karakterler de vardı. Zaten film ile ilgili görüşlerimi daha önce ayrıntılı paylaştığım için gelelim 3.aşamada bizi nelerin beklediğine.

Gördüğünüz gibi önümüzdeki ilk film kasım ayında gelecek olan Doctor Strange. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanıyla bizleri her ne kadar heyecanlandırmış olsa da ve Benedict Cumberbatch'in oyunculuğuna hayran da olsam bu filmi diğerleriyle bir bütün olarak düşünemiyorum. Zaten Avengers filmleri ile arasında bağlantı olacağına dair de bir açıklama yok. Yani Doctor Strange'in çok başarılı bir film olacağını düşünsem ve merakla beklesem de büyük ihtimalle Civil War sonrası olanları bize göstermeyecek.
Tam bir yıl sonra ise Guardians of The Galaxy 2'nin geleceğini görüyoruz ve bu da seriyle ilişkili bir film değil kendi içinde bir devam filmi olacak. Yani Civil War'dan sonra neler olduğunu bize gösterecek olan Temmuz 2017'de vizyona girecek Spider-Man'in solo filmi Homecoming olacak. Tom Holland gerçekten eleştirmenleri de seyirciyi de memnun eden bir Peter Parker performansı ortaya koydu. Özellikle onun dahil olması ile filmin artan komedi yönü hem keyifliydi hem de ayarında bir komediydi. Ama Civil War incelemesinde de yazdığım gibi Tom Holland gelmiş geçmiş en iyi Spider-Man'dir demek için biraz erken. Bunun için solo filmi beklemek gerekecek sanırım. Peki bu solo film ne ölçüde seri ile bağlantılı olacak. Şimdilik filmle ilgili pek bir bilgi elimizde yok. Zaten sinematik evrene de yeni eklenmiş bulunmakta. Önceki yazımda 3.aşamada bizi bekleyen bir Spider-Man filmi yoktu. Şu an için tek bildiğimiz Iron-Man'in solo Spider-Man filminde olacağı. Ben gayet keyifli bir film olacağına eminim.
Devamında gördüğünüz gibi Thor ve Black Panther'in solo filmleri ve Avengers Infinity War Part 1-2 geliyor. Hepsi birbiriyle bağlantılı bir şekilde ilerleyip bizi bu savaşın sonuna doğru götürecekler. Gerçi ben kendi açımdan bir son geleceğine pek inanmıyorum. Bir şekilde seri devam edecektir ve etmeli de.
Son olarak sizlerle sinematik evrenin tam şemasını paylaşıp yazımı bitiriyorum. Hepimize heyecanlı bekleyişler ve keyifli seyirler.

Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger