Son Filmler :

Passengers !

    Herkese merhaba; bu yazımızda sizlerle " Passengers " hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikli olarak şunu belirtmek isterim; konu olarak çok farklı ve özellikle kendini çok tekrarlayan konulara sahip filmlerin yanında başarılı bir girişim. Konunun başlangıcı Dünya'dan başka bir gezegene giden 5.000 insanın olduğu gemide uyanan insanları konu oluyor. Film kendi içinde bir çok metaforu denemek ile birlikte uzayın kendi içerisindeki boyutsal gerçekleri çok güzel ele almış. Bu anlamda etkilendiğimi söyleyebilirim.

     Oyunculuk performansı olarak; herkesin yakından tanıdığı isimler filmde yer alıyor. " The Guardians of Galaxy " 'den tanıdığım Chris Pratt ve son yılların en dikkat çekici isimlerinden biri olan Jennifer Lawrence yer alıyor. Filmde ikisinin de performansını beğendiğimi söyleyebilirim. Gerçekten filmi daha ön plana çıkartan performanslara sahipler. 

     Görsel anlamda değerlendirmem gerekirse; açıkçası benim bu konuda daha fazla beklentilerim vardı. Hikaye uzayda geçiyorsa elinizde birçok fırsat vardır aslında. Bazı noktalarda bunu denemişler ki bence başarılı girişimlerdi ancak Passengers bundan daha fazlasını kesinlikle kaldırabilirdi. Bu sebepten ötürü biraz hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim.

     Sonuç olarak filmimizin Imdb puanı: 7,1 ve benim bu filme puanım 10 üzerinden 7. Neden 7 verdiğimi biraz daha detaylandırmak isterim. 1 puanı  görsel anlamda eksik olmasından kırdım bu tamam ancak diğer 2 puanın gitmesinin sebebi filmin kısa kesilmesi. Kısa kesilmesinden kastım nedir ? Filmde bir noktaya geliyorsunuz ardından film o noktadan öyle bir ana zıplıyor ki ve zıpladıktan sonra gösterilen sahne o kadar farklı ki açıkçası o sürecin de nasıl gerçekleştiğinin az da olsa izleyiciye gösterilmesi gerektiğinden yanayım. Bu sebepten ötürü de 2 puan kırdım ancak kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok yeni ve güzel çalışılmış bir eser ortaya çıkmış. Herkese bol sinemalı günler...


Bu Sinema Filmini Paylaş :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Maxi Box Office - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger